JOSEFINE ALBIN & LE’QUITO

I starten var jeg sådan lidt.. Hestemassage? Er det nu også nødvendigt? Men efter hvad jeg har set hvad Sandra gør for min hest, og hvor glad min hest altid er for at se Sandra, er jeg ikke længere i tvivl om det er nødvendigt. Massage til din hest, er alle pengene værd!

Sandra er en yderst dygtig og kompetent hestemassør. Jeg har brugt hende til min ridehest i en del år efterhånden, og hun har været med til at holde ham fit for fight til konkurrence.

Hun er meget omhyggelig, bruger alt den tid der er brug for og forhaster sig aldrig. Hun omgåes hestene roligt og tålmodigt, som både min hest og jeg sætter stor pris på. Hun ser på den enklte hest og dens behov og er meget opmærksom på de mindste ting.

Sandra er ikke bange for at dele ud af gode råd med hensyn til udstyr og den daglige træning, og jeg har ofte fået et råd eller to der har været rigtig brugbare.

Hvis jeg er det mindste i tvivl om min hest fungere, ringere jeg altid efter Sandra, så hun kan give min hest en grundig gennemgang og jeg er sikker på det har sparet min hest for mange skavanker og småskader.

Så om du bare vil forkæle din hest eller sørge for den er helt fit, så kontankt Sandra. Hos mig er der ingen tvivl, vil til hver en tid bruge Sandra som min hestemassør.