TINE HOLST NIELSEN & ÅGÅRDS CALISTA

Som uddannet fysioterapeut ved jeg hvor vigtigt det er at holde kroppen fit for fight. Dette gælder også for min hest, så den kan præstere i dagligdagen og på stævnepladsen. For at holde den på toppen er massage én af de ting, der ofte er på programmet.

Når jeg bestiller massage til min hest, er det Sandra der har opgaven. Jeg har efterhånden kendt Sandra i mange år, også inden hun tog sin uddannelse som massør. For mig er det vigtigt, at have en massør som jeg stoler på, og kan tage en dialog med omkring problematikkerne, dette kan jeg med Sandra.

Hun deler gerne ud af sine erfaringer samt tips og tricks, til hvad man selv kan gøre i hverdagen for at hjælpe hesten bedre på vej. Samtidig sender hun hellere end gerne en videre i systemet, hvis hun synes problematikken er for stor til hendes kompetencer.

Efter min hest havde folet og skulle tilbage på stævnebanerne, har Sandra været med indover, da den ikke fungerede i starten.
Sandra har givet den massage og behandlet den med laser, hvor hun sammen med forskellige dyrlæger fik den tilbage på sporet, og den er igen klar til at indtage stævnebanerne.